Шляхи та методи розвитку мовленнєвих творчих здібностей - Єзерницький, Л.Й. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розглядає процеси, методики, моделі та системи розвитку мовленнєвих творчих здібностей дітей дошкільного віку з урахуванням індивідуальних особливостей кожної дитини. А також підбір та складання програм для творчого розвитку дитини.