Сім’я як чинник становлення моральної самооцінки у молодших школярів - Заміщак, М.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано вплив сім’ї на становлення моральної самооцінки у молодших школярів. Саме у сім’ї закладаються основи моральної особистості дитини, зокрема, її адекватної моральної самооцінки. Пропонуються основні напрями у сімейному вихованні для формування адекватної моральної самооцінки.