Акмеологічні аспекти професійно– педагогічної підготовки працівників ОВС - Запорожцева, Г.Є. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Розглянуто акмеологічні аспекти професійної підготовки працівників ОВС з урахуванням психолого педагогічних чинників, що супроводжують правоохоронну діяльність. Визначено актуальність педагогічної підготовки працівників правоохоронних органів.