Психосемантичні засади довірливості у шахрайстві як елемент делінквентного поводження особистості - Ірхін, Ю.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті викладено результати власних наукових досліджень, присвячених чіткому визначенню семантичних складових шахрайських дій у психолого технологічному дискурсі, розмежуванню злочинного та природного поводження при здійсненні певних шахрайських дій.