Особливості прояву копінг–стратегій вчителів у міжособистісній взаємодії з підлітками–девіантами - Кіясь, А.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено дослідження копінг поведінки вчителів. Досліджуються фактори, які сприяють ефективності копінг поведінки. Встановлюються особистісно професійні характеристики, які впливають на ефективність копінг поведінки вчителів. Проводиться дослідження індивідуальних копінг стратегій вчителів та їх роль у міжособистісній взаємодії з підлітками девіантами.