Професійне самовизначення особистості: критерії та показники її сформованості в ранній юності - Кулаков, Р.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті обґрунтовується сутність професійного самовизначення особистості, розкривається зміст критеріїв та показників її сформованості в ранній юності.