Юність як сприятливий період для розвитку лідерських якостей - Куриця, А.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті йдеться про юність як важливий період у формуванні особистості, зокрема для формування лідерських якостей. Розглянуто компоненти лідерських якостей з визначенням у них ознак, які забезпечують ефективне лідерство в юнацькому віці.