Профорієнтаційний супровід професійного самовизначення учнів - Литвинова, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкривається профорієнтаційний супровід професійного самовизначення учнівської молоді, надаються конкретні методичні поради щодо здійснення цієї роботи з метою оптимізації цього процесу у загальноосвітніх навчальних закладах.