Тілесна та гендерно–рольова ідентичність жінок, яким була виконана гістеректомія (психосемантичний підхід) - Макаренко, А.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено результати дослідження актуальної проблеми психології жінок після гістеректомії. Наведено структуру тілесної та гендерно рольової ідентичності жінок та її формуючий вплив на виникнення дезадаптивних станів у жінок, яким було виконано гістеректомію.