Чинники становлення життєво– професійних ціннісних орієнтацій майбутнього вчителя - Максимчук, Н.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються відмінності становлення основних життєвих і професійних цінностей майбутніх вчителів в залежності від статі і основного місця проживання в процесі навчання у вузі.