Психологічний аналіз агресивності як передумови делінквентної поведінки неповнолітніх - Можайкіна, О.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються питання агресивності неповнолітніх як передумови делінквентної поведінки, проводиться аналіз наукових підходів до визначеного питання. Висвітлюються психологічні та ситуативні фактори, які впливають на виникнення агресивності.