Особливості самооцінки емоційного ставлення до себе молодших школярів з різним рівнем навчальних досягнень - Мусіяка, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлені результати дослідження особливостей самооцінки емоційного ставлення до себе молодших школярів з різним рівнем навчальних досягнень.