Психолого–педагогічне обґрунтування проблеми мовленнєвих творчих здібностей - Онуфрієва, Л.А.; Ренке, С.О.; Єзерницький, Л.Й. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розглядає проблеми формування, розвитку та становлення мовленнєвих творчих здібностей у дітей дошкільного віку; розглядаються погляди різних шкіл та течій, а також класифікації творчих здібностей та час їх розвитку.