Формування готовності учасників навчально–виховного процесу школи до інтеграції дітей з психофізичними вадами - Гречко, Л.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті описано роботу психолога з педагогами, батьками, учнями, спрямовану на формування у них позитивного ставлення до дітей з психофізичними вадами.