Професійно значущі характеристики особистісної зрілості майбутніх психологів - Дідик, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано професійно значущі характеристики особистісної зрілості майбутніх психологів, які є важливими для професійного і особистісного зростання фахівця.