Наративна робота в психотерапії в системному контексті - Клаус, Г. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття має на меті прояснити розуміння і використання наративної психотерапії в контексті системної психотерапії. Сенс наративної психотерапії полягає в деконструкції домінуючих історій клієнта та звільненні його від пануючих стилей розповді, в реконструкцію альтернативних розповідей, а також в переході від монологів до полілогів.