Професіографічний опис діяльності оперуповноваженого податкової міліції - Корсун, С.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті дається визначення професіограми та наводяться принципи побудови професіограми. За результатами дослідження побудовано професіограму оперуповноваженого податкової міліції, що містить розгорнутий перелік умов і характеристик діяльності, сукупність професійно важливих якостей та протипоказань до виконання професійних обов’язків.