Особливості використання судово– психологічної експертизи в кримінальному процесі - Макаренко, С.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подано аналіз особливостей використання судово психологічної експертизи в кримінальному процесі. Подається опис теоретичних розробок вітчизняних та зарубіжних психологів з даної проблематики, що стосуються типових випадків та основних етапів проведення судово психологічної експертизи.