Співвідношення особистісного й професійного компонентів в успішності процесу професіоналізації - Онуфрієва, Л.А.; Ренке, С.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розглядає різні психолого педагогічні підходи з ураху ванням біологічних основ суб’єкта для успішного формування професійного психолога в певному оточенні.