Груповий психоаналіз як метод особистісної психокорекції учасників танцювально–психомоторного тренінгу - Роговик, Л.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті досліджується сутність групового психоаналізу, дається методологічний аналіз його принципів, механізмів та функціональних особливостей на різних рівнях побудови рухів під час сеансів танцювально психомоторного тренінгу. Показано психотерапевтичні ефекти використання групового аналізу на всіх етапах тренінгу та роль психотерапевта в процесі особистісної психокорекції учасників групи.