Особливості соціалізації студентської молоді - Чуйко, Г.В.; Комісарик, М.І.; Леко, Б.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто окремі теоретичні проблеми соціалізації, представлено аналіз особливостей процесу соціалізації у студентів психологів. Показано, що соціалізація в юнацькому віці тісно пов’язана з процессами соціальної адаптації, інтеграції в соціум, індивідуалізації і самореалізації особистості.