Психолого–педагогічні особливості мотивації майбутнього вчителя музики до професійного зростання в процесі неперервної освіти - Лабунець, В.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті окреслено психолого педагогічні особливості мотивації студентів музикантів до професійного зростання, розкрито шляхи вдосконалення професіоналізму майбутніх вчителів, спрямованих на саморозвиток і самовизначення в процесі неперервної освіти.