Особливості становлення моральних цінностей у процесі соціалізації особистості юнацького віку - Максимчук, Н.П.; Палилюлько, І.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проводиться теоретичний аналіз психолого педагогічної літератури щодо особливостей психічного розвитку та впливу процесу соціалізації на формування моральних цінностей у юнацькому віці.