Інтернет як особлива сфера віртуальної комунікації - Шипіцина, Ю.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються деякі аспекти перебігу міжособистісної комунікації через комп’ютер і відповідно вплив цього нового медіуму на способи оформлення писемних повідомлень ділового характеру. Мова електронного листування відзначається своєю специфікою, яка зумовлена своєрідністю каналу передачі інформації. Такий спосіб сучасного спілкування ускладнює і видозмінює прийняті норми й правила усного та писемного мовлення. Цій проблемі присвячена стаття.