РОЗВИТОК САМОРЕГУЛЯЦІЇ ЯК УМОВА УСПІШНОГО ПРОФЕСІЙНОГО СТАНОВЛЕННЯ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ - Панкратова, О.Л. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті з’ясовано значення професійної саморегуляції у процесі професіогенезу майбутнього фахівця та розглянуто основні етапи його професійного становлення.