УПРАВЛІННЯ КОНФЛІКТАМИ У ПРОЦЕСІ ВВЕДЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ЗМІН У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ - Толков, O.C. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто деякі методи розв’язання організаційних конфліктів у діяльності вищих навчальних закладів в умовах введення інноваційних змін. Виокремлено основні чинники, що впливають на виникнення конфліктів у процесі введення змін.