ВАЖЛИВІСТЬ СОЦІАЛЬНИХ ЧИННИКІВ І СТАНОВЛЕННЯ ПСИХОЛОГІЧНИХ ПОГЛЯДІВ Й.Й. РОЛЛЄ - Чеканська, O.A. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті ставиться за мету проаналізувати наукову діяльність подільського вченого Й.Й. Роллє та визначити його внесок у соціально- психологічні дослідження регіону.