СІМ'Я В ДИДАКТО-ЕМОЦІИНІИ ГЕНЕЗІ ОБДАРОВАНОСТІ - Янковчук, М.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті визначено деякі умови виховання і навчання обдарованої дитини в сім’ї, типи ставлення батьків до факту дитячої обдарованості. Розглянуто інституційне поняття сім’ї та основні взаємозв’язки родинних відносин.